OneTeam stelt te koop : 3 half open bebouwingen !

Dieter en ikzelf hadden de wens om met OneTeam een eigen project op touw te zetten en het resultaat maken wij  graag via deze weg bekend !
Wij gaan in het rustig en groen gelegen Kruiskerke over tot het bouwen en verkopen van 3 half open bebouwingen in landelijke stijl . Ontworpen door Jacky Boulez en vervaardigd met de juiste spirit en de betere materialen, zorgen wij voor zeer comfortabele woningen met een uitgesproken karakter. Op 10 minuten van E40 oprit Aalter alsook oprit Beernem . Bruwaanstraat is nog net woonzone, aansluitend aan het natuurgebied " De Vorte Bossen " wat voor liefhebbers van de natuur een pluspunt is.De laatste jaren is Kruiskerke ook verrijkt met heel wat nieuwe inwoners die ervoor gezorgd hebben dat Bruwaanstraat in de zomer omgetoverd wordt tot speelstraat !
Interesse ?  Op afspraak staan wij u graag te woord.
Snelle beslissers hebben nog inspraak in de afwerking. De voorgestelde 3D weergave is reëel.  Als steen werd gekozen voor handvorm klampsteen en de pannen zijn blauw gesmoord met sluiting. Te bekijken bij bouwmaterialen Ludwig Deblaere .Delen worden in hout afgewerkt, delen worden gekaleid  . De woningen worden gepleisterd met luchtzuiverende natuurgips en afgeleverd volgens de betere afwerkingsgraad . zie http://www.gyprocverluchtjewoning.be/nl/home.aspx  Plannen reeds ter inzage na afspraak. Bouwwerken starten in het najaar 2016 ! Bouwvergunning is verleend sinds 07/10/2016 !!  Alle info via mail info@oneteam.be  of telefoon :
Koen  0479 29 54 13 en Dieter 0476 42 49 13


Woning 1 in aanleg....   komt dat zien !!

One Team
KROMMEKEERSTRAAT 12
8755 RUISELEDE Belgiƫ
Ligging
Gsm: 0479 29 54 13
info@oneteam.be
BTW BE0791.112.697
Back to Top